2 Νέες Υπηρεσίες από την ΑΦΟΙ ΛΕΜΟΠΟΥΛΟΙ ΕΠΕ

Νέα Δωρεάν υπηρεσία!
Κλείστε μία δεκάλεπτη συμβουλευτική συνάντηση και ρωτήστε μας ό,τι σας απασχολεί περί εταιρικών πράξεων!

Η ΑΦΟΙ ΛΕΜΟΝΟΠΟΥΛΟΙ ΕΠΕ στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των επιχειρήσεων και των λογιστών – φοροτεχνικών μέσω αναβαθμισμένων υπηρεσιών, αλλά και του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας, με την έλευση του 2023, αποφάσισε να προσφέρει δύο νέες υπηρεσίες, οι οποίες είναι ήδη ενεργές.

Α’ Νέα Υπηρεσία: Αποστολή αυτοματοποιημένης ειδοποίησης με SMS με την ολοκλήρωση ενός αιτήματος.

Έχουμε αναβαθμίσει το σύστημα CRM της εταιρείας μας και με το που ολοκληρώνεται ένα αίτημα ενός συνεργάτη για μία εταιρική πράξη, π.χ. ένα αίτημα προς το ΓΕΜΗ για την ανακοίνωση εκλογής Δ.Σ. μιας συγκεκριμένης εταιρείας, αποστέλλεται μία αυτοματοποιημένη ειδοποίηση με SMS, άμεσα. Έτσι δεν χρειάζεται πια ο πελάτης – συνεργάτης να ψάχνει καθημερινά ή και πολλές φορές την ημέρα τα email του ή να τηλεφωνεί για να μάθει για την πορεία ολοκλήρωσης του αιτήματός του. Με αυτό τον τρόπο η εξειδικευμένη ομάδα της ΑΦΟΙ ΛΕΜΟΝΠΟΥΛΟΙ ΕΠΕ εξασφαλίζει ποιοτικό χρόνο σε κάθε επιχείρηση ή/και λογιστή – φοροτεχνικό και κάνει κάθε συνεργάτη να νιώθει ήρεμος και ασφαλής στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής στον τομέα του Εταιρικού Δικαίου.

Β’ Νέα Υπηρεσία: 10λεπτη δωρεάν τηλεφωνική συμβουλευτική συνάντηση

Ο κάθε ενδιαφερόμενος που θέλει να ενημερωθεί σχετικά με τη διαδικασία υλοποίησης μιας εταιρικής πράξης ή θέλει μία άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε θέμα τον προβληματίζει σχετικά με τις εταιρικές υποθέσεις, μπορεί να κλείσει μία δωρεάν 10λεπτη τηλεφωνική συνάντηση, όποια στιγμή τον βολεύει.  Αυτή η υπηρεσία παρέχεται μέσω του website μας ακολουθώντας μία αυτοματοποιημένη και απλή διαδικασία. Ένα μέλος της εξειδικευμένης ομάδας μας, ειδοποιείται για το τηλεφωνικό ραντεβού, επικοινωνεί τη μέρα και την ώρα που θέλει ο κάθε ενδιαφερόμενος και υλοποιεί τη συμβουλευτική συνεδρία των 10 λεπτών.

Μπορείτε να κλείσετε μία 10λεπτη τηλεφωνική συμβουλευτική συνάντηση και να μας ρωτήσετε ό,τι σας απασχολεί σχετικά με τις εταιρικές πράξεις.

Είμαστε στη διάθεσή σας να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτησή σας όποια στιγμή το επιθυμείτε!

Η ομάδα της ΑΦΟΙ ΛΕΜΟΝΟΠΟΥΛΟΙ ΕΠΕ

Περισσότερα άρθρα