2ημερη Δωρεάν Εκδήλωση-Σεμινάριο της ΕΦΕΕΑ Με Επίκαιρα Θέματα

Νέα υπηρεσία!

Βελτίωσε την επιχείρηση σου με ένα κλικ – Κλείσε τώρα μια δωρεάν συμβουλευτική συνάντηση!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (ΕΦΕΕΑ) για την τιμή που μας έκανε να μας προσκαλέσει στη διήμερη εκδήλωση-σεμινάριο που διοργανώνει, δίνοντάς μας έτσι την ευκαιρία να μοιραστούμε με τους συμμετέχοντες τις νέες και πολύ σημαντικές εξελίξεις στο πεδίο των εταιρικών πράξεων που αφορούν όλες τις εταιρείες της χώρας μας.

Πρόκειται για μία καινοτόμα δωρεάν εκδήλωση-σεμινάριο για το Λογιστή-Φοροτεχνικό επιχειρηματία, η οποία θα λάβει χώρα με υβριδικό τρόπο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα να την παρακολουθήσουν, ώστε να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν σε επίκαιρα θέματα του αντικειμένου τους.

Η εκδήλωση-σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στο Novotel Athens, αίθουσα «Νύμφες», από 9:00 έως 16:00.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη και μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω των παρακάτω συνδέσμων:

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της διήμερης αυτής εκδήλωσης επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματικών Αττικής (ΕΦΕΕΑ): Πρόγραμμα 2ημερης Δωρεάν Εκδήλωσης-Σεμιναρίου

Περισσότερα άρθρα